Onze hoogheden

Vorst Rob

Kattendonders, Kattendonderinnekes,

Aan mij de eer om een stukje te schrijven in de Kattendonder, als interim Voorzitter

Ik zal mijn eigen kort voorstellen mijn naam is Rob Deelen ben getrouwd met

Mirjam Deelen wij hebben 2 zonen Wesley(20) en Kevin (17) ben supporter van Helmond sport en hou natuurlijk van Carnaval bij carnavalsvereniging de kattendonders, waar ik een van de oprichters ben en al jaren meedraai als raadslid en nu als vorst.

Na een Geweldig carnavalsseizoen 2017/2018 met Princes Astrida del Gato en Adjudante  Companera en Hofdames Hermana en Sabrina .

Waar we heel vaak in de spotlights stonden en nogmaals dank daarvoor dames, het was top. Is het nu de eer aan ons nieuwe Duo. Prins Frans 1 (Francios Smits)en Adjudant Hans (Hans v/der Burgt ) om ons voor  tegaan, en daar hebben wij het volste vertrouwen in dat dat goed komt. Dit jaar fungeer ik ook nog als spreekstalmeester omdat onze Grootvorst zelf de Prins is.

De kattendonders doen het eigenlijk heel goed we hebben 13 Raadsleden De Dames van 2 dansgardes en een hechte achterban en daar ben ik ook zeer trots op.

Wij gaan er met zijn allen een mooie Carnaval van maken daar ben ik zeker van, en hoop ook veel carnavalsvierders te mogen begroeten in onze Residentie  bij K.S.H Phileutonia.

Bij deze wil ik Peter van Alpen bedanken voor zijn inzet

Als voorzitter en raadslid voor onze verenigging .

Met carnavaleske Groet Rob Deelen Interim Voorzitter.

Alaaf, Alaaf, Alaaf